Hvad laver vi?

Vi forsøger altid at komme ud hver dag også selvom det kun er i en halv time.

Jeg lægger meget vægt på, at dagligdagen er på børnenes præmisser og ikke mine. Hvis der er behov for en stille dag fordi børnene er trætte, så er det det vi gør.

Når vi er indenfor bruger vi meget tid på at læse bøger, høre musik og danse, lege 'tumleleg' eller sanglege. De store børn hjælper med at lave boller og mad, hvis de har lyst. Der bliver ofte brugt meget tid på at tegne og når børnene er store nok, lægger vi puslespil og laver perleplader. De små er med så meget det kan lade sig gøre.

I vinterperioden besøger vi ofte andre dagplejer eller vi får selv besøg, så vores dagligdag får lidt afveksling. Der vil ofte være fokus på forskellige aktiviteter eller temaer i løbet af vinterperioden. Disse vil blive suppleret med besøg på biblioteket i det omfang det er muligt. Om sommeren er vi tit flere dagplejere som mødes i skoven, så børnene har mulighed for at lege med en større gruppe børn.

Dog er vi mest ude når vejret tillader det. Så snart kulden er væk pakker vi en køletaske og går i skoven hele formiddagen. Vores klapvogn er indrettet, så de små børn kan komme til at ligge ned og få deres formiddagslur mens de store børn oplever noget imens.

Vi besøger de forskellige dyr i området, hvilket vil sige både heste, køer, får, geder og høns. Indimellem tager vi på tur i 'drivhuset' og ser på aber, tukaner og skildpadder. Det sker også, at vi tager en tur med bussen til Viborg, hvis der sker noget for børn i byen. Især til jul tager vi altid ind til Viborg for at se juleudstillingen og sige hej til julemanden.

Der er sjældent to dage der er ens og derfor kan en hverdag også være svær at beskrive. Dog er det helt sikkert udendørslivet børnene bedst kan lide. Efter en lang vinter kan man godt mærke, at de trænger til at komme lidt mere ud igen. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.02 | 11:22

Det skal jeg nok😊👍🏻

...
09.02 | 13:45

Det må du meget gerne! Tak :)

...
09.02 | 13:03

Det har jeg desværre ikke. Jeg har først plads igen i foråret 2018.
Hvis der sker noget uforudset skal jeg alwvfølgelig nok kontakte dig, hvis du ønsker det😊

...
09.02 | 12:48

Hej - har du plads til juli/august? :)

...
Du kan lide denne side