Naturskønne omgivelser i Hald Ege

Børnene har hele stueetagen til leg. Der er ingen begrænsninger for, hvor de være i stueetagen og derfor er der ikke noget lille dagplejerum jeg forventer de er i, når de er indenfor.

Udenfor har vi en dejlig stor terasse hvor vi ofte leger, hvis vejret ikke er så godt og resten af haven er indrettet med gynger, rutchebane, vippe og en stor sandkasse. Derudover er der rigtig mange små stier til cykler, traktor og scooterleg, hvilket børnene elsker. I haven laver vi hvert år en lille køkkenhave med gulerødder, ærter, jordbær og  andet børnene synes er sjovt at spise. Vi har også altid tomater og agurker om sommeren som børnene er med til at plukke til frokosten.

Derudover er der jo vores fantastiske skov som giver mulighed for at  komme rundt nye steder næsten hver dag. Børnene finder hurtigt ud af, hvad blåbær og brombær er og indimellem er det svært at få en leg igang, hvis der er blåbærbuske i nærheden. Jeg forsøger at lave turene i skoven så varieret som muligt og børnene er rigtig nysgerrige og er ofte hurtigt optaget af en leg eller af at opdage nye ting.

Vi benytter også tit legepladser i området men skoven er ofte det sted, hvor børnene hygger sig mest.

Derudover har vi Trepas, som har bygget et drivhus der rummer en fantastisk mini Randers Regnskov. Her er vi ofte på besøg i vinter halvåret. Udenfor har de høns, kaniner og geder som man kan klappe og det er til stor fornøjelse for børnene.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.02 | 11:22

Det skal jeg nok😊👍🏻

...
09.02 | 13:45

Det må du meget gerne! Tak :)

...
09.02 | 13:03

Det har jeg desværre ikke. Jeg har først plads igen i foråret 2018.
Hvis der sker noget uforudset skal jeg alwvfølgelig nok kontakte dig, hvis du ønsker det😊

...
09.02 | 12:48

Hej - har du plads til juli/august? :)

...
Du kan lide denne side