Forskellen på privat og kommunal

En privat dagpleje er godkendt af kommunen på lige fod med en kommunal dagpleje. Til forskel fra den kommunale dagpleje er der ikke mulighed for at benytte sig af en gæstedagpleje ved sygdom.

Til gengæld har vi heller ingen gæstebørn. Det vil sige, at vi ikke hele tiden har den uro der følger med et nyt barn der ikke kender vores rutiner og måske er lidt ked af, at være et nyt sted. Vi har heller ikke så meget sygdom, da vi ikke hele tiden får nye børn ind af døren og dermed nye sygdomme vi kan blive smittet med. Der er altså mere ro og mindre sygdom i en privat dagpleje.

I tilfælde af, at jeg selv er syg er dagplejen lukket men vi forsøger altid, at have en godkendt vikar til at passe børnene, hvis det er muligt. 

Man kan i en privat dagpleje vælge at passe 3 børn frem for 4 børn eller 5 børn. I denne dagpleje har jeg valgt at der aldrig er mere end 3 små børn under 1½ år. Hvis der er 4 børn i dagplejen, er mindst et af børnene over 1½ år. På den måde har jeg mest mulig tid til de små børn og har generelt mere tid til ALLE børnene. Jeg passer normalt ikke  5 børn med mindre det drejer sig om en kort overgangsperiode.

Jeg forsøger at være fleksibel i forhold til åbningstider og prøver altid at få det til at passe med alle forældrernes behov og ønsker, indenfor de rammer der er.

Det samme gælder ferie. Denne planlægges, så vidt det er muligt, i samarbejde med forældrerne.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.02 | 11:22

Det skal jeg nok😊👍🏻

...
09.02 | 13:45

Det må du meget gerne! Tak :)

...
09.02 | 13:03

Det har jeg desværre ikke. Jeg har først plads igen i foråret 2018.
Hvis der sker noget uforudset skal jeg alwvfølgelig nok kontakte dig, hvis du ønsker det😊

...
09.02 | 12:48

Hej - har du plads til juli/august? :)

...
Du kan lide denne side